Slm
Merhaba arkadaşım yazdıkları okudumda şöyle bir of çektim sanki aynı kaderi yaşamız kendim yazmış olsam belki bu kadar kendimi ifade edemezdim sen çok güzel bi sekilde anlatmıssın
yaşımızda aynı ama inanki bu hastalık benim ömrümden 40 50 senemi götürmüş gibi gençligimi yaşayamadan yaşlandım sanki hatta söyle söyliyeyim artık yaşayan bi ölüden hiç bi farkım yok hayyatn tat almıyorum yaşamaktan nefret ediyorum isyan etmiyeyim diyorum ama kendi kendime sunu soruyorum Neden ben. Nerdeyse artık tek dostum olan internette dolasırken söyle bi yazıyla karsılastım (Sedef bir bağışıklık sistemi hastalığıdır. Bağışıklık sistemimizde görevli T lenfositlerin sedef hastalığının oluşmasında önemli rolü vardır. Özellikle başka hastalıklar nedeniyle yapılan kemik iliği nakillerinden sonra sedefin tamamen düzelmesi bunu doğrulamaktadır. ) bu sanki bir umut ışıgı oldu bununla ilgili bilgi almak istiyorum doktorumuzdan cevap bekliyorum her sabah dogan güneşle yeni bir umut dogması dileğiyle savgiyle kalın
|