Merhaba Tamer. Seninle aynı kanıdayım. Yani Aynı dertten muzdarip insanların bir araya gelerek bilgilerini, deneyimlerini, acılarını, yaşadıkları olumlu ve olumsuzlukları paylaşmanın ne kadar yardımcı olabileceğini biliyorum ve bunun bu sitede gerçekleştiğini gördüm. Evet cehaletin, bilgisizliğin ve hepimşizin bildiği o bakışların, soruların, konuşmaların bizim için ne anlama geldiğini ve o an içimizde olup bitenleri pek kimse bilmez. O yüzden, "YALNIZ DEĞİLİM" adı daha bir anlam kazanıyor ve doğruluğunu kanıtlıyor. Yalnız değiliz ve tek sorun bir araya gelemeyişimiz, paylaşamayışımız. Ben de yüzbinlerce kez "içine atma", "dünyayı sen mi kurtaracaksın", "bu kadar düşünecek ne var" gibi şeyler duydum. Oysa biz buyuz, olduğumuz kişiyiz yani. Siteye üye olduğum günden bu yana, açılan her başlığı okuyorum ve Sertaç Bey'e yazıp duruyorum bugüne kadar soramadığım ve aklıma takılan soruları. Bunun bile bana ne kadar yardımcı olduğunu anlatamam. Seni çok iyi anlıyorum. O yüzden Yalnız Değilsin Tamer ve biz Yalnız Değiliz. Her Şeyi Paylaşmak Üzere... Sevgiler.
|