Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 06-29-2008, 10:03 PM
drssever drssever isimli Üye şimdilik offline konumundadır
PM Homepage

Merhaba Aydın Bey,

Sedef.tedavisi.us sitesinden de sorunuz bana ulaştı. Evet bu benim web sitemde bahsettiğim bir not olmakla beraber. Sedefin direkt tedavisinde kullanılamaz. Nedeni ise "çok ağır" bir tedavi olması ve bilimsel alanda bununla ilgili bir araştırma yapılmamış olmasıdır.

Kemik iliği naklinde önce size ait bağışıklık sistemi tamamen sıfırlanır. Ağır bir kemoterapi yani ilaç tedavisi verilir. Neredeyse size ait hiç bağışıklık hücresi kalmaz sonra vericiden alınan kemik iliği hücreleri size nakledilir.

Benim özellikle sizin durumunuzda ve diğer çaresiz kalmış hastalarımın durumunda gördüğüm ortak bir payda var : " Tedavinin bir şekilde etkisiz kalması , sona ulaşmaması "

Sedef sürekli beraber yaşanacak bir hastalık değildir. Elbette kendini gösterdiği zamanlar olacak ama sedefi çok etkili bir şekilde tedavi ettiğimiz ilaçlarımız var. Bu nedenle lütfen bana sedef hikayenizi ve nerede yaşadığınızı iletin. Sedef hikayenizde sedefinizin yaygınlığı, kullandığınız ilaçlar önem taşıyor. Size yardımcı olmaya çalışayım elimden geldiğince.

Tekrar ediyorum ümidinizi kaybetmeyiniz. Sedef tedavi edilir ve uykuya sokulur. Uyanınca tekrar tedavi edilir.

Geçmiş olsun.