konumuz sedef ve piskoloji
selamlar .. öncelikle cümlelerime baslamadan önce gaye hanım sizi gönülden tebrik ediyorum
4 yıldır sedef hastasıyım gaye hanımın cümlelerinde bahsettiği gibi yaralarımı görenlerden gercekten rahatsız oluyorum uzun kollu gömlek giydiğimde kollarımı gören olmuyor peki yaz mevsiminde uzun kollu gömler giyilirmi? işim geregi mecburen terliyorum bazen riskli işlerim oluyor stresli arızarızar çıkıyor vs. ben elektrik elektronik isiyle ugrasiyorum ister istemez kafama bazi seyleri takıyorum mutsuz bir evliliğim var belki sedef bu durumumdan dolayı nüks etti bilemiyorum acıkcası evlenmeden önce böyle bir rahatsızlığım yoktu hala bu evliliği sürdürüyorum . ben hastalıgı unutmaya calısıyorum ama olmuyor arık sedeflerimle kardes gibi oldum beraber yatıyor beraber kalkıyor beraber yemek bile yiyoruz .bazen herseyi geride bırakıp kacmak istedim herseyden ama olmadı yapamadım cesaret edemedim her banyo yaparken karsı karşıya oldugum durum nezaman aynaya baksam kulaklarımdaki sedef lezyonlarını görmek inanın bazen hayattan ümidimi kesiyorum toplum içersinde bu sedeflerle dolasmak
ama genede allaha sükrediyorum neden diye soracak olursanız vücuttaki en güvenli toksin atma mekanizması derimizdir okudugum kitaplara nazaran söylüyorum belkide ic hastalıgım olabilirdi .gaye hanımın vermis oldugu ve saygideger doktorumuz s.sever sizlere sonsuz tesk ediyorum türkiyede bircok site var sedefle ilgili hepsi ticari amacla yayin yapiyor ve ben sizde bu ticari kavramları görmedim ve üye oldum suan icinde bulundugum duygulari sizlerle paylasiyorum ve inanin bu durumdan cok memnunum bilgilerimi önerilerimi sizlerle mutlaka paylasacagim VE GAYE size ayrica tesk ediyorum en iyi ilac insanin kendisidir prensibini vurguladiginiz icin . CÜMLELERİME BURADA SON VERİYOR VE SONRAKİ MESAJLARDA BULUSMAK ÜZERE BÜTÜN SEDEF HASTALARINA ACİL SİFALAR DİLİYOR VE SAYIN DOKTORUMUZ S.SEVER SİZİ MUTLAKA BİRGÜN ZİYARET EDİCEM EFENDİM .
|