skloderma
merhabalar sitenizi yeni keşfettim sürekli sklodermayı google den arattırıyordum ama bulamıyırdum. buraya üye oldupuma göre ben de bi skloderma hastasıyım ama galiba ben biraz daha şanslıyım.1997 yılından 2005 y 2006 yılına kadar hayatıma sklderma ile devam etiim. aslında sanırım bu hastalık çocukluğumda başlamışltı ama o zamanlar döenm dönem seyrediyordu ve hastalık bulunanamıştı en son psikolojik deyip biş kenara atmışlardı. en son üniversiteye başladığım yıl kusma ile başlayan rahatsızlığım 8 yıl sürdü başta bir sürü ilaç tahlşl vs. en sonunda ben ilaçları bırakınca iyileşmeye başladım. ve son 3 yıldır yeni tahlil yaptırmadım bundan 5 yıl önce tansiyonum 22 ye kadar çıkmıştı. ancak şimdi bi şikayetim yok. sadece kolsterol ve hipoglişsemi var benim sormak istediğim bişey var bu konuda bilgili birisi varsa bana yardımcı olsun. yeni çıkan bu rahatsızlıklarımın skloderma ile alakası var mı. çünkü doktorların bişey bulamadıkları durumda psikolojik deyip kesip atmalarından rahatsız oluyorum.
|