Tekil Mesaj gösterimi
  #9 (permalink)  
Alt 07-31-2008, 10:21 AM
_gülümse_ _gülümse_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
PM Homepage

merhaba
yazılarınızı okudum hep aynı kadern yolcusuyz. bende tesadüfen YALNIZDEGİLİM buldum bir baktım sedef hastalarının buluşma noktası o kadar çok sevdnmki anlatamam bu siteyi kuranlara çok çko tşk.ediyorum.ALLAH CC onlardan razı olsun.bende bu seneye kdar hep kahrederdm neden bu hastalık bende neden geçmiyor diye,dışarı çıkmak istemezdim herkes soruyor çünki, aaa ne oldu ellerine yazık falan çok utanıyordum.ama şükürler olsun bunları yendim artık soranlara rahatca söylüyorum buda rabbimin bize verdigi bir müjde bence birazda bu yönden bakmak lazım.Allah sevdigi kullarına dert verirmş Rabbim sabrımızı deniyor demekki birazda bu boyuttan bakmak lazım.ben yıllarımı verdim sedefe her türlü tedaviyi denedim yıllarm emeklerim boşa gitti.gidiyor yeniden çıkıyor bu yüzden evlenmeyi bile düşünmedm şuan 27 yaşındayım vede hala bekarım galiba biraz korkuyorum çünki anlayışlı bi eş bulmak çok zor bu devirde ama yinede sedeflerimle mutlu olmayı ögrendim Rabbim daima yar vede yardımcımız olsun. bence fazla ilaç kullanmamk lazım .