merhaba arkadaşlar
okudum ve anladım ki bu dert yalnız bende değilmiş.bunu söylemek pek hoşuma gitmiyor ama bizi ancak bizler anlarız.bende 3 senedir çıkmıyordu ne olduğunu anlamadım ama bu sene şiddetlendi bende ne güzel gidiyor diye seviniyordum.23 yaşındayım ünüversteyi bitirdim geleceğe yönelik pek hayalim [evlilik üzerine] yok aslında ben hiç öyle düşünmezdim. geçenlerde bi tanışla karşılaştım evlendikten bir yıl sonra ondada sedef çıkmış bana şöyle dedi yazık ya sana ben evliyim ama sen ....dedi. aslında üzülmedim ama çevre böyle acımasız işte ne yapalım ama şu da bi gerçek bu hastalık her insanda her an çıkabilir. allah cümlemizin yardımcısı olsun. inşallah gelecek güzel günler bizlerin olsun. hayata umutla bağlanalım bu allahın takdiri seçme hakkımız olsaydı bizde istemezdik bu hastalığı ama bununla yaşamak gerçekten zor .çok şeyler denedim yurt dişindan ilaçlar bile getirtik ama iyileşmedi ne yapalım kader. şu an burada olmaktan çok mutluyum bu arada hayata böyle pozitif bakmamı sağlayan aileme çok teşekkür ederim.sizlerede böyle bir site kurduğunuz için teşekkür ederim uzun süreden beri böyle rahat bir şekilde kendimi ifade edememiştim iyiki varsınız inş bir gün bunlara güler geçeriz
|