Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 06.09.09, 04:13 PM
elif_ensar54 elif_ensar54 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
PM Homepage elif_ensar54 - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
jemal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaklaşık 7 yıldır sedef tanım var, çok yaygın olmamakla birlikte saçımda, dirseklerimde, kaval kemiği bölgesinde ve sırtımda yer edinmiş durumda. kullandığım kremler (dermovate ve psorcutan) geçiriyor ancak tekrarlıyor. sanırım bu bilgiler aşina olduğunuz şeyler. asıl öğrenmek istediğim şu: internette kendisine herbalist bozkurt veya herbalist atabey diyen bazı kişiler var. ve sedefi bazı bitkilerle tamamen iyileştirdiklerini söylüyorlar, hatta iyileşen hastaların telefon numaralarını da vermişler. bu kişilere ne kadar itibar edilebilr ve bu sitede bu tedavileri deneyen kimse var mıdır? dr beyin bu konudaki görüşünü de merak etmekteyim. şimdiden teşekkürler.
merhaba ben herbalist atabayi denedim ilaclarini aldim krem sampuan ve bir damla veriyo otlar felan 6 ay kullanman lazimmis telefonlada birini aradim gercekmi diye evt gecti dedi cok ümitlendim denedim ama tatlari igrenc midemi bulandirdilar afdersin icer icmez kusuyordum ilac saati gedimi nasil icecem diye düsünüyodum mideme bi kramplar giriyodu sorma sonra baktim faydasi yok cok kisidende duydumki bunlar sarlatan felan dedim acaba bunlar beni dahadami fena edecek diye biraktim kullanmadim bilmiyorum acaba hepsini kullansaydim sonuc ne olurdu ama yapamadim halada cekiyorum bi cözüm bulamadim allah cümlemize acil sifalar versin ............